van Aalst Makelaars & Taxateurs
van Aalst Makelaars & Taxateurs

Jouw woning verhuren in omgeving Den Haag

Jij hebt het pand, wij hebben de ideale huurder

De specialist in verhuur van woningen in Den Haag

Heb je een woning die je graag wilt verhuren? Welk type huis het ook is, ons team zorgt ervoor dat we alles rondom de verhuur tot in de puntjes voor je regelen. Van het eerste introductiegesprek tot het moment van het tekenen van de huurovereenkomst, staan wij van Van Aalst Makelaars aan jouw zijde. We denken met je mee over de prijs, communicatie, voorwaarden, administratie en het vinden van de ideale huurder.

We plaatsen jouw woning op grote verhuurwebsites zoals Pararius, Funda en binnen ons uitgebreide netwerk van potentiële huurders die op zoek zijn naar een woning in Den Haag. Samen bespreken we de voorwaarden en de afspraken die absoluut niet mogen ontbreken in de huurovereenkomst. Zodra we een geschikte kandidaat hebben gevonden, stellen we de overeenkomst op en nemen we deze grondig door, zodat jij en de huurder achteraf niet voor verrassingen komen te staan.

Zijn er vragen nadat de overeenkomst is ondertekend en de huurder de woning betrekt? Ook dan kun je bij ons terecht! Wij staan altijd voor je klaar.