van Aalst Makelaars & Taxateurs
van Aalst Makelaars & Taxateurs

Je woning verkopen

Snel en tegen de best mogelijke prijs jouw huis in Den Haag verkopen

Voor de verkoop van jouw woning in Den Haag ben je bij Van Aalst Makelaars en Taxateurs aan het juiste adres. De periode rondom de verkoop van een woning kan spannend zijn, maar het hoort ook leuk te zijn.

Je hebt waarschijnlijk veel vragen, zoals: Wat is een goede vraagprijs? Hoe kan ik mijn woning het best presenteren? Jouw makelaar van Van Aalst Makelaars zorgt voor professionele promotie via diverse kanalen, zoals Funda, onze eigen website en social media. We begeleiden de bezichtigingen met geïnteresseerden en voeren namens jou de onderhandelingen met mogelijke kopers. Alle informatie en biedingen koppelen we direct terug naar jou, zodat je altijd op de hoogte bent van de stand van zaken en weet waar je aan toe bent.

Als we het eens zijn over de prijs en de voorwaarden, stellen we de koopovereenkomst op. Als laatste stap gaan we samen met jou naar de notaris voor de overdracht van de woning. Als er na de oplevering nog vragen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar.

Neem contact met ons op.