van Aalst Makelaars & Taxateurs
van Aalst Makelaars & Taxateurs

Huis verkopen in Mariahoeve

Wij begeleiden u graag bij de verkoop van uw huis

De rustige wijk Mariahoeve, voorzien van veel groen, is voor velen een gewilde plek om te wonen. Wij zijn u graag van dienst als u uw huis wilt verkopen in Mariahoeve. De periode rondom de verkoop van een woning is vaak spannend, maar hoort ook leuk te zijn.

Waarschijnlijk heeft u vragen als: Wat is een goede vraagprijs? Hoe kan ik mijn woning het beste presenteren? Uw makelaar van Van Aalst Makelaars neemt u mee in deze stappen en verzorgt de professionele promotie via diverse kanalen zoals Funda, onze eigen website en social media. Wij begeleiden de bezichtigingen met geïnteresseerden en voeren namens u de onderhandelingen met eventuele kopers. Alle informatie en eventuele biedingen koppelen we direct naar u terug. U bent dus altijd op de hoogte van de stand van zaken en u weet waar u aan toe bent. 

Als er overeenstemming is bereikt over de prijs en de voorwaarden, maakt uw makelaar de koopovereenkomst op. Als laatste stap gaan wij met u mee naar de notaris voor de overdracht van uw woning. Zijn er na de oplevering nog vragen? Neem dan ook gerust contact met ons op. 

Wilt u uw huis verkopen in Mariahoeve? Bij Van Aalst Makelaars bent u aan het juiste adres. Van Aalst Makelaars is een enthousiast en betrouwbaar makelaarskantoor met betrokken makelaars werkzaam in de regio Haaglanden. Wij zijn uw makelaar met de benodigde kennis van zaken in Den Haag. Van Aalst Makelaars streeft naar een hoge kwaliteit van dienstverlening en wij bieden u altijd een uitstekende service. 

Uw huis verkopen in Mariahoeve met Van Aalst Makelaars

  • Ruime ervaring
  • Professionele begeleiding
  • Kennis van de markt