van Aalst Makelaars & Taxateurs
van Aalst Makelaars & Taxateurs

Huis verkopen Den Haag

Uw huis verkopen in
Den Haag

Gaat u op zoek naar een nieuwe woning in of buiten Den Haag en gaat u daarbij uw huidige woning in Den Haag verkopen? Wij zijn u graag van dienst als u uw huis wilt verkopen in Den Haag. De periode rondom de verkoop van een woning is vaak spannend, maar hoort ook leuk te zijn.

Waarschijnlijk heeft u vragen als: Wat is een goede vraagprijs in Den Haag? Hoe kan ik mijn woning het beste presenteren? Uw makelaar van Van Aalst Makelaars neemt u mee in deze stappen en verzorgt de professionele promotie via diverse kanalen zoals Funda, onze eigen website en social media. Wij begeleiden de bezichtigingen met geïnteresseerden en voeren namens u de onderhandelingen met eventuele kopers. Alle informatie en eventuele biedingen koppelen we direct naar u terug. U bent dus altijd op de hoogte van de stand van zaken en u weet waar u aan toe bent.

Als er overeenstemming is bereikt over de prijs en de voorwaarden, maakt uw makelaar de koopovereenkomst op. Als laatste stap gaan wij met u mee naar de notaris voor de overdracht van de woning. Zijn er na de oplevering nog vragen? Neem dan ook gerust contact met ons op.

Wilt u uw huis verkopen in Den Haag? Bij Van Aalst Makelaars bent u aan het juiste adres. Van Aalst Makelaars is een enthousiast en betrouwbaar makelaarskantoor met betrokken makelaars werkzaam in de regio Haaglanden. Wij zijn uw makelaar met de benodigde kennis van zaken in Den Haag. Van Aalst Makelaars streeft naar een hoge kwaliteit van dienstverlening en wij bieden u altijd een uitstekende service.

Uw huis verkopen in Den Haag met Van Aalst Makelaars

    Ruime ervaring
    Professionele begeleiding
    Kennis van de lokale markt
    Persoonlijke benadering en aanpak van verhuur