van Aalst Makelaars & Taxateurs
van Aalst Makelaars & Taxateurs

Makelaar Voorburg

Bekend in Voorburg

Van Aalst Makelaars is al jaren een begrip op de Haagse woningmarkt en is bekend in alle wijken die de mooie stad omvangt. Den Haag heeft voor ieder wat wils, en onze makelaars weten precies in welke buurt u zich het meest thuis zal voelen. Wellicht dat u uw woning wilt verkopen of een woning wilt aankopen in Voorburg.

Voorburg is één van de oudste plaatsen van Nederland. Voorburg is een stad en voormalige gemeente in Zuid-Holland gelegen aan het Rijn-Schiekanaal en grenst aan Den Haag, Rijswijk en aan Leidschendam. Hoewel Voorburg geheel is vastgegroeid aan Den Haag heeft het een oude dorpskern en een eigen geschiedenis.

In Voorburg is het vooral in het Huygenskwartier winkelen in een sfeervol, authentiek winkelgebied. U vindt er bijzondere boetiekjes en speciaalzaken, voor de laatste mode, leuke accessoires, kinderkleding en de dagelijkse boodschappen.

Elke zaterdag is er weekmarkt op het Oosteinde. Leuk om een dagje winkelen te combineren met een gezellig bezoekje aan de markt! Het winkelgebied kent een breed aanbod aan horecagelegenheden. Van chique restaurants met een hooggewaardeerde menukaart tot gezellige (grand) café’s met een ontspannen sfeer.


Een woning verkopen

    Snel verkocht
    Tegen de beste prijs
    Resultaatgericht
    Kennis van de buurt

Een woning aankopen

    Duidelijk advies
    Vind de juiste woning
    Uitstekende begeleiding
    Kennis van de buurt

Kijk op de volgende pagina's voor meer informatie over onze verkoopbegeleiding en aankoopbegeleiding in Den Haag