van Aalst Makelaars & Taxateurs
van Aalst Makelaars & Taxateurs

Makelaar in Rustenburg en Oostbroek

Bekend in de buurt

Van Aalst Makelaars is al jaren een begrip op de Haagse woningmarkt en is bekend in alle wijken die de mooie stad omvangt. Den Haag heeft voor ieder wat wils, en onze makelaars weten precies in welke buurt u zich het meest thuis zal voelen. Wellicht dat u uw woning wilt verkopen of een woning wilt aankopen in de mooie wijk Rustenburg Oostbroek.

Rustenburg Oostbroek is een compacte wijk van bijna 100 jaar oud. Deze wijk behoort tot een van de meest betaalbare wijken van Den Haag. Het zuidelijk deel van de wijk heeft een meer monumentale structuur met kleinere portiekflats van twee of drie woonlagen en een beperkt aantal eengezinswoningen. De wijk wordt omgrensd door het Laakkanaal waarin woonboten liggen.

Het fijne van deze wijk is dat het populaire Zuiderpark letterlijk om de hoek ligt. Dit is de uitgelezen plek voor veel sportvoorzieningen en kan er heerlijk worden gebarbecued, gefietst of gewandeld. Het grootste gratis festival van Europa vindt hier plaats: Parkpop.

Verspreid door de wijk zijn er veel kleine buurtwinkels. In het winkelgebied Dierenselaan / Apeldoornselaan bevindt zich een breed aanbod aan (vers)speciaalzaken en een aantal mode- en luxewinkels. Voor een nog groter aanbod kan men terecht op de Haagse Markt in de aangrenzende wijk Transvaalkwartier. Heeft u groene vingers, maar zelf geen tuin? In de buurttuin Zuiderpark (aan de Anna Polakweg) zijn er volkstuintjes te huren.

Benieuwd naar informatie over de bereikbaarheid, verkoopprijzen, demografische informatie of andere details van deze wijk? Vul het contactformulier in.

Een woning verkopen

    Snel verkocht
    Tegen de beste prijs
    Resultaatgericht
    Kennis van de buurt

Een woning aankopen

    Duidelijk advies
    Vind de juiste woning
    Uitstekende begeleiding
    Kennis van de buurt

Kijk op de volgende pagina's voor meer informatie over onze verkoopbegeleiding en aankoopbegeleiding in Den Haag.