van Aalst Makelaars & Taxateurs
van Aalst Makelaars & Taxateurs

Makelaar in Mariahoeve

Bekend in Mariahoeve

Van Aalst Makelaars is al jaren een begrip op de Haagse woningmarkt en is bekend in alle wijken die de mooie stad omvangt. Den Haag heeft voor ieder wat wils, en onze makelaars weten precies in welke buurt u zich het meest thuis zal voelen. Wellicht dat u uw woning wilt verkopen of een woning wilt aankopen in de Mariahoeve.

Mariahoeve is een groene, ruim opgezette jaren zestig wijk met een parkachtig karakter en afwisselende bebouwing aan de rand van Den Haag. De buurt is in zes buurtjes verdeeld met elk een groene kern als hart van de buurt. Hier bevinden zich een mix van eengezinswoningen, lage flats van 4 woonlagen en hoge flats. Deze rustige wijk heeft veel groen en een ontspannen sfeer.

In het overdekte winkelcentrum Mariahoeve bevinden zich diverse winkels, zoals twee grote supermarkten en enkele (vers)speciaalzaken voor de dagelijkse boodschappen. Het groen van het Haagse Bos en parkbos Marlot liggen om de hoek, waar je heerlijk kunt wandelen over bruggetjes en slingerende paden. Ook park Clingendael is dichtbij.

Een woning verkopen

  • Snel verkocht
  • Tegen de beste prijs
  • Resultaatgericht
  • Kennis van de buurt

Een woning aankopen

    Duidelijk advies
    Vind de juiste woning
    Uitstekende begeleiding
    Kennis van de buurt

Kijk op de volgende pagina's voor meer informatie over onze verkoopbegeleiding en aankoopbegeleiding in Den Haag.