van Aalst Makelaars & Taxateurs
van Aalst Makelaars & Taxateurs

Makelaar in Benoordenhout

Bekend in Benoordenhout

Van Aalst Makelaars is al jaren een begrip op de Haagse woningmarkt en is bekend in alle wijken die de mooie stad omvangt. Den Haag heeft voor ieder wat wils, en onze makelaars weten precies in welke buurt u zich het meest thuis zal voelen. Wellicht dat u uw woning wilt verkopen of een woning wilt aankopen in de mooie wijk Benoordenhout.

Benoordenhout is een rustige wijk met een luxe en groen karakter. De wijk omvat veel eengezinswoningen en twee-onder-een-kapwoningen. Het grootste deel van de wijk is ontwikkeld tussen 1915 en 1959. De Nassaubuurt is de oudste buurt en Duinzigt is de nieuwst buurt. Door de wijk lopen groene lanen en straten en bredere singels met groenstroken. Landgoederen en grote natuurgebieden zoals Oostduin, Arendsdorp, het Haagse Bos en Clingendael liggen op een steenworp afstand. Vanuit Benoordenhout bent u zo in het stadscentrum van Den Haag.

Op diverse locaties in de wijk vindt u een breed assortiment aan ambachtelijke speciaalzaken en kunt u terecht voor de dagelijkse boodschappen. Ook zijn er enkele exclusieve mode- en woonwinkels en een groot aanbod aan leuke restaurants en barretjes.

Een woning verkopen

    Snel verkocht
    Tegen de beste prijs
    Resultaatgericht
    Kennis van de buurt

Een woning aankopen

    Duidelijk advies
    Vind de juiste woning
    Uitstekende begeleiding
    Kennis van de buurt

Kijk op de volgende pagina's voor meer informatie over onze verkoopbegeleiding en aankoopbegeleiding in Den Haag.