Uw woning succesvol verkopen? 
Wij geven u 7 redenen om ons in te schakelen

visual

De verkoop van een huis is een spannende aangelegenheid. De ervaring leert dat het verkoopproces van een woning vaak niet zo eenvoudig bleek als de verkoper dacht. Voornemens uw woning in Den Haag te verkopen? Lees dan hieronder vijf redenen om Van Aalst Makelaars in te schakelen als uw verkoopmakelaar.

Deskundigheid

Een erkende verkoopmakelaar als Van Aalst Makelaars kent de lokale huizenmarkt als geen ander en is bekend met regelgeving in de regio. U kiest dus voor een makelaar aan wie u met een gerust hart de verkoop van de woning kunt toevertrouwen.

Een makelaar ontzorgt

Omdat we weten wat er moet gebeuren om tot een overeenkomst te komen, kunnen wij u op een effectieve manier begeleiden bij het verkopen van een huis. Een makelaar fungeert als brug tussen kopers en verkopers, zodat u dit niet naast uw dagelijkse werkzaamheden hoeft te doen!

Effectieve verkoopstrategie

Voor een optimale verkoop werken veel makelaars met een vast verkoopteam. Bij Van Aalst Makelaars en Taxateurs heeft u één aanspreekpunt en makelaar bij de verkoop van uw huis. Op deze manier is een zorgvuldige continuïteit van het verkoopproces gegarandeerd.

Groot netwerk

Van Aalst makelaars heeft de juiste connecties om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. We hebben ruime ervaring met de huizenmarkt en weten uw woning op de juiste manier onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers.

Goed onderhandelen

Onderhandelen over de prijs van uw huis is een vak apart. Een makelaar behartigt uw belangen, is niet emotioneel betrokken en heeft daardoor een professionele en een goede onderhandelingspositie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
+

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct de geschatte waarde.

Direct berekenen