Dagje weg in Den Haag

visual

Wat is er te doen in Den Haag?

Den Haag is niet voor niets voor vele een prachtige stad om te wonen. En gelukkig is er naast veel woonplezier ook veel te doen. Ontdek hieronder wat er allemaal te doen is in deze mooie stad.

Strand 

Een van de grote voordelen van wonen in Den Haag: het strand. In Den Haag ligt er maar liefst 11 kilometer aan strand. Met Scheveningen de bekendste is er genoeg te doen. Heerlijk uitwaaien, surfen of een terrasje pakken bij de ontelbare strandtenten. Er is zelfs een theater en een bioscoop te vinden. En natuurlijk de Pier. Net op vakantie, maar dan in uw eigen stad.

Centrum 

De Haagse binnenstad is de perfecte plek voor een dagje shoppen. Het historische centrum biedt winkels als de grote warenhuizen, bekende modezaken en kleine boetiekjes. De bekendste winkelstraten zijn Spui en De Passage en daaromheen ligt ook nog genoeg. Geniet in de stad van de ontelbare restaurantjes, koffiebarretjes zoals bij de Grote Markt.

Hotspots 

Genoeg te doen, maar ook genoeg te zien. Den Haag heeft veel culturele, historische hotspots om te bezoeken. Neem Chinatown en dompel uzelf onder in deze cultuur. Bezoek het Binnenhof, het centrum van de Nederlandse politiek of het Paleis Noordeinde dat als werkpaleis dient voor Koning Willem-Alexander. Vergeet de Grote of Sint-Jacobskerk niet van maar liefst 92,5 meter hoog. 

Festivals 

Den Haag is een echte festivalstad. Jaarlijks zijn er vele festivals te vinden, onder andere op het Malieveld en het Zuiderpark. Zo is Den Haag de standplaats voor Parkpop, het grootste gratis festival van Nederland. We vieren ook hier het Bevrijdingsfestival en er is voor elk genre iets te vinden. 

Wilt u ook in Den Haag wonen? Bekijk ons aanbod voor onze mooie huur- en koopwoningen in de hofstad. 

 

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
+

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct de geschatte waarde.

Direct berekenen